liber sa gandesti

esti liber sa gandesti cum vrei

Ce anume? Un fenomen care a luat amploare si imbraca diverse forme:VIOLENTA.ea nu mai este prezenta numai in conflictele armate ci si in scoli, in familii si din ce in ce mai mult in lumea divertismentelor.Astazi mass-media pune un mare accent pe stiri si filme cu un continut ridicat de violenta.Copiiau ajuns sa fie atrasi de jocurile violente de pe calculator.Ei ajung chiar sa comita crime ca urmare a expunerii cu regularitate in acest mediu corupator.

Istoria pare sa se repete.Daca in imperiul roman, luptele pe viata si pe moarte ale gladiatorilor erau la mare cautare, in zilele noastre sunt preferate din ce in ce mai mult divertismentele care sunt pline de violenta.Chiar daca unii sunt pasivi, altii sunt ingroziti de stirile pline de violenta, totusi constiinta multora pare sa fie insensibila la ceea ce vad pe micul ecran si ajung sa nu mai discearna clar ce este rau si ce este bine.

Ne intebam,unde se va ajunge in acest ritm? Sfarsitul lumii va veni ca urmare a unei catastrofe sau ne vom distruge singuri?

Totalul afișărilor de pagină

Etichete